Večji projekti

KKŠ festi so stalnica KKŠ-a že od leta 2008. Predstavljajo največji letni dogodek, kjer se poleg kopice športnih iger odvije tudi pester nočni program. Zadnjega smo zaradi situacije s koronavirusom organizirali leta 2019.  Skozi leta so postali najbolj priljubljeni dogodki Kluba koroških študentov, za to se vse nove ekipe trudijo obdržati tradicijo, ki pa jo vsak po svoje začinijo.

KKŠ Summer FEST

Koroški večer se je prvič organiziral leta 2018 v sklopu festivala Koroška, kdo si?. Ob prijetni družbi in pravi koroški hrani želimo obuditi koroško kulturo in zgodovino. Pod okriljem obeh projektov, pa organiziramo tudi umetniški natečaj: Koroška, kdo si?, ki mladim koroškim umetnikom omogoča, da predstavijo svoj pogled na Koroško, mi pa jim omogočimo, da se prestavijo Koroški.

Koroški večer

S koroško gavdo vsako jesen in pomlad združujemo vse Korošce, ki so odšli v univerzitetna mesta. Njen glaven namen je povezovanje starih prijateljev, ki zaradi študijskega tempa izgubljajo stike. Tradicionalno jo v Ljubljani in Mariboru organiziramo že več kot 15 let in s tem povezujemo tudi stare in nove aktiviste Kluba Koroških študentov.

Koroška gavda