Zemljevid ni na voljo

Datum in ura
Datum(i) - 5 marca, 2021
7:00 pop - 8:00 pop

Kategorije


5.3.2021 ob 19.00 //
Karantenski dnevi so nas že pošteno zdolgočasili, zato je skrajni čas, da si ob prihajajočemu sončku dvignemo voljo in si svoj dom preuredimo v zeleno “stylish
džunglo”.
Za vse ljubitelje zelenih prijateljic KKŠ prireja PRVO KOROŠKO IZMENJAVO POTAKNJENCEV SOBNIH RASTLIN po principu “daš – vzameš”, ki bo odlična priložnost za pridobitev novih zanimivih vrst. #PlantSharingIsCaring
Da pa bomo opremljeni z znanjem in nasveti o negi, vzgajanju in izbiri sobnih rastlin, smo pred glavnim dogodkom izmenjave, ki bo potekal v živo, ko bodo razmere dopuščale, povabili ljubiteljskega botanika in poznavalca zelenih krasotic – Jana Robina.
Pridružite se nam na PREDAVANJU v petek, 5. 3. 2021, ob 19. uri, ko nas bo Jan opremil z znanjem za izmenjavo potaknjencev in sobnih rastlin.
Korošec Jan Robin, številnim poznan preko Instagram profila @botanistbyheart, je svoj navdih našel v rastlinah, svoje izkušnje in znanje pa v okviru delavnic deli z ljudmi, ki si želijo svoj dom še bolj obogatiti z rastlinami.
Na Instagramu vsak teden tudi odgovarja na vprašanja sledilcev o skrbi za rastline in hkrati soustvarja svetovni trend urbanih vrtov.
Udeležba na predavanju je brezplačna, obvezne pa so prijave na sledeči povezavi https://forms.gle/CMFTKuk5vR7PLihd8.
Na dan dogodka bo na e-mail poslana povezava do prenosa predavanja.
Hitro pritisni na povezavo, vpiši svoj elektronski naslov in začni sanjati o zeleni džungli v tvoji sobi.

Vse pravice pridržane. © Agencija Statera

Izjava o zasebnosti

Piškotki