INFO TOČKA SUBVENCIONIRANE ŠTUDENTSKE PREHRANE

KONČNO TUDI NA KOROŠKEM!

Ni važno, kje študiraš, niti kje je tvoje stalno prebivališče, bone si lahko porihtaš pri nas. Ja reees je, nič več čakanja v vrstah! (no razen če vas pride ful na 1x) 😀 Vsi študentje s statusom se lahko v sistem subvencionirane študentske prehrane vpišete v pisarni KKŠ (prostori KMKC Kompleks).

Preden se zglasite pri nas pa si poglejmo kako to poteka:

Za prvi vpis v sistem subvencionirane prehrane (bruci) boste potrebovali:
1. Izpolnjeno elektronsko prijavnico na spletni strani Študentska prehrana. Če sledite navodilom in vnosnim poljem, na koncu dobite potrdilo oziroma izpis, s katerega prepišete številko prijavnice (ali jo slikate ali prijavo natisnete in jo prinesete s seboj.
2. Potrdilo o vpisu, ki velja za študijsko leto 2018/2019
3. Osebni dokument
4. Mobilni telefon

Če želiš prehrano koristiti s kartico, jo lahko naročiš na točki. Kartico je treba plačati. Ob naštetem ne pozabi, da mora vsak študent vpis v sistem za subvencionirano prehrano urediti sam osebno v 90 dneh od elektronskega vpisa.

Podaljšanje:

Za podaljšanje upravičenosti do subvencij za študentsko prehrano moraš s seboj prinesiti originalno potrdilo o vpisu za tekoče študijsko leto in osebni dokument s fotografijo.

Več informacij: https://www.studentska-prehrana.si/sl

Pri nas si lahko bone urejate od ponedeljka 17. 9. 2018 do 5. 10. 2018

*Bone urejamo samo po spodaj napisanem urniku!!
Sicer nas v pisarni najdeš tudi izven delovnika in v času uradnih ur KKŠ (četrtek, petek in soboto), ampak v tem primeru se nam lahko le pridružiš ali pa prideš po kakšno ugodnost, bonov v tem času ne urejamo.

DELOVNI ČAS TOČKE ZA SUBVENCIONIRANO ŠTUDENTSKO PREHRANO:

PONEDELJEK 10.00- 16.00
TOREK 10.00- 16.00
SREDA 10.00-16.00
ČETRTEK 10.00-16.00
PETEK 10.00-16.00

Če pa že boš pri nas, potem …
si uredi še članstvo (članstvo si moraš podaljšati vsako novo šolsko leto) ali pa se nam pridruži in se včlani, ne bo ti žal! 😉 Potrebuješ le orginal potrdilo o vpisu!

Poleg članstva, ki ti prinaša ful ugondnosti pa prejmeš tudi kjut darilce v katerem te že čaka karta za Koroško gavdo v Ljubljani, ki bo oktobra! 😀