Kako postanem član Kluba koroških študentov?

V Klub koroških študentov se lahko včlani vsak dijak ali študent, ki je redno ali izredno vpisan na katerokoli srednjo šolo ali fakulteto in ima vpisano stalno prebivališče v eni izmed koroških upravnih enot Dravograd, Radlje ob Dravi, Slovenj Gradec ali Ravne na Koroškem.

Kot dokazilo pri včlanitvi morate priložiti veljavno potrdilo o vpisu oz. šolanju za tekoče šolsko leto, ter izpolniti pristopno izjavo Kluba koroških študentov, ki vam je na voljo v vseh enotah KKŠ med uradnimi urami. Ravne na Koroškem, petek in soboto med 18.00 in 20.00, Radlje ob Dravi in Slovenj Gradec v petek od 18.00 do 20.00.

Članstvo je brezplačno, ne zahteva nobenih obveznosti in se podaljšuje enkrat letno. Na podlagi članstva lahko izkoriščate ugodnosti , ki jih ponuja KKŠ.

Za vse, ki ne utegnete osebno obiskati naših uradnih ur, lahko vpis v KKŠ opravite in podaljšate tudi preko pošte. Vse kar morate storiti je, da natisnete ter pravilno izpolnite pristopno izjavo ter jo skupaj z originalnim potrdilom o šolanju oz. vpisu v zapečateni ovojnici pošljete na naš naslov: Klub koroških študentov, Čečovje 5, 2390 Ravne na Koroškem..

Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@klub-kks.si oz. telefonski številki 051 613 923. Odgovore na najpogostejša vprašanja lahko najdete pod rubriko Pogosta vprašanja.